VYB LC 2021

Bekijk de videos

Op 22 en 23 oktober 2021 werd de Vineyard Benelux Leaders Conference 2021 gehouden in Brussel. Thema was: Discipleship for the whole person (IQ, EQ & SQ)’

De toespraken van Menno Helmus en Kris Vallotton zijn opgenomen op video en ondertiteld in het Nederlands. Klik hieronder om ze te bekijken. Let op: deze opnames zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en de inhoud is beschermd onder copyright. Gelieve niets daarvan zonder schriftelijke toestemming van de spreker te vermenigvuldigen of verspreiden. 

KLIK HIER voor meeting I – IQ & EQ [Menno Helmus]

KLIK HIER voor meeting III – Are we OK? [Menno Helmus]

KLIK HIER voor meeting IVa – SQ [Kris Vallotton]

KLIK HIER voor meeting IVb – vervolgen [Kris Vallotton]

 

VYB LC 2020

Bekijken de video

Vanwege de beperkingen die in het najaar van 2020 golden in verband met Covid-19 werd de VYB LC 2020 conferentie een online event. De leidersteams van elke Vineyard gemeente kwamen lokaal op een veilige manier bij elkaar en waren via video link verbonden om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen. Vervolgens bekeek elk team lokaal deze videoboodschap van John & Ele Mumford (leiders van Vineyard International Executive). Op 24 oktober deel 1 en op 14 november deel 2. In de video zijn de twee delen achter elkaar gemonteerd.

De toespraken zijn vooraf door John & Ele opgenomen op video en daarna ondertiteld in het Nederlands. Klik hieronder om ze te bekijken. Let op: deze opnames zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en de inhoud is beschermd onder copyright. Gelieve niets daarvan zonder schriftelijke toestemming van de spreker te vermenigvuldigen of verspreiden. 

KLIK HIER voor deel 1&2 van de online meeting [John & Ele Mumford]

VYB LC 2019

Beluister de opnames

Van 25-26 oktober 2019 is er weer een Nationale Leiders Conferentie gehouden. Thema was: IDENTITY – The Kingdom Impact.

De toespraken van onze gastspreker Putty Putman zijn opgenomen. Klik hieronder om ze te beluisteren. Let op: deze opnames zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en de inhoud is beschermd onder copyright. Gelieve niets daarvan zonder schriftelijke toestemming van de spreker te vermenigvuldigen of verspreiden.

KLIK HIER voor Vrijdagmorgensessie | Fridaymorning session

KILK HIER voor Vrijdagavondsessie | Fridayevening session 

KLIK HIER voor Zaterdagmorgensessie | Saturdaymorning session

KLIK HIER voor Zaterdagmiddagsessie | Saturdayafternoon session

KLIK HIER voor Zaterdag ministry sessie | Saturday ministy session