AWAKENING EUROPE - The Call Back 2020

Honderden jaren lang brachten zendelingen het evangelie vanuit Europa naar de uiteinden van de aarde. Nu heeft juist het continent dat deze mensen heeft uitgezonden Jezus weer zo hard nodig. Awakening- The Call Back, zal in de zomer van 2020, mensen van over de hele wereld terugroepen naar Europa, om de boodschap van Gods liefde en genade door de Heer Jezus te brengen.

Het hoofdevenement zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam Nederland, van 30 juli tot 2 augustus. Zowel in Rotterdam als ook in Amsterdam zullen er vóór en gedurende het evenement floods (outreaches waarin christenen de straat op gaan) gehouden worden. Meteen hierna begint het tweede deel van het evenement. We zullen ons verspreiden over meer dan 20 grote steden in heel Europa. Dit is het zendingsreis onderdeel van The Call Back, en dit zal plaatsvinden van dinsdag 4 augustus t/m vrijdagavond 7 augustus. 

Vineyard Benelux ondersteunt dit event van harte en we moedigen je aan om te komen en mee te helpen. BOEK HIER JE TICKET of kijk voor meer info.

Why We Worship

Amersfoort 8 februari 2020

Ben jij actief in de kerk als muzikant of heb je een andere creatieve rol in jouw gemeente? Dan is Why We Worship een event voor jou! Vineyard Amersfoort organiseert op zaterdag 8 februari in samenwerking met Baptistengemeente Amersfoort een dag met inspirerende masterclasses en seminars over onderwerpen als het gebruik van jouw instrument in de kerk, geluidstechniek en andere relevante onderwerpen. Lees hier meer over het hele programma, de masterclasses en wie ze geven.

Why We Worship staat garant voor mooie ontmoetingen en input waar jij wat aan hebt, met de focus op aanbidding en het ontmoeten van God. Of je nou alleen komt, of met je hele band of aanbiddingsteam, bestel hier je tickets.

VYB LC 2019

Beluister de opnames

 

Van 25-26 oktober 2019 is er weer een Nationale Leiders Conferentie gehouden. Thema was: IDENTITY – The Kingdom Impact.

De toespraken van onze gastspreker Putty Putman zijn opgenomen. Klik hieronder om ze te beluisteren. Let op: deze opnames zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en de inhoud is beschermd onder copyright. Gelieve niets daarvan zonder schriftelijke;ijke toestemming van de spreker te vermenigvuldigen of verspreiden.

KLIK HIER voor Vrijdagmorgensessie | Fridaymorning session

KILK HIER voor Vrijdagavondsessie | Fridayevening session 

KLIK HIER voor Zaterdagmorgensessie | Saturdaymorning session

KLIK HIER voor Zaterdagmiddagsessie | Saturdayafternoon session

KLIK HIER voor Zaterdag ministry sessie | Saturday ministy session