Why We Worship

Amersfoort 8 februari 2020

Ben jij actief in de kerk als muzikant of heb je een andere creatieve rol in jouw gemeente? Dan is Why We Worship een event voor jou! Vineyard Amersfoort organiseert op zaterdag 8 februari in samenwerking met Baptistengemeente Amersfoort een dag met inspirerende masterclasses en seminars over onderwerpen als het gebruik van jouw instrument in de kerk, geluidstechniek en andere relevante onderwerpen. Lees hier meer over het hele programma, de masterclasses en wie ze geven.

Why We Worship staat garant voor mooie ontmoetingen en input waar jij wat aan hebt, met de focus op aanbidding en het ontmoeten van God. Of je nou alleen komt, of met je hele band of aanbiddingsteam, bestel hier je tickets.

VYB LC 2019

Beluister de opnames

 

Van 25-26 oktober 2019 is er weer een Nationale Leiders Conferentie gehouden. Thema was: IDENTITY – The Kingdom Impact.

De toespraken van onze gastspreker Putty Putman zijn opgenomen. Klik hieronder om ze te beluisteren. Let op: deze opnames zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en de inhoud is beschermd onder copyright. Gelieve niets daarvan zonder schriftelijke;ijke toestemming van de spreker te vermenigvuldigen of verspreiden.

KLIK HIER voor Vrijdagmorgensessie | Fridaymorning session

KILK HIER voor Vrijdagavondsessie | Fridayevening session 

KLIK HIER voor Zaterdagmorgensessie | Saturdaymorning session

KLIK HIER voor Zaterdagmiddagsessie | Saturdayafternoon session

KLIK HIER voor Zaterdag ministry sessie | Saturday ministy session