Kernwaarden van de Vineyard

In 1994 sloot de eerste gemeente in Nederland zich aan bij de Vineyard-beweging. Drie jaar later volgde de eerste Vineyard-gemeentestichting in Belgiƫ. Nu, bijna 25 jaar later, is dit kleine begin uitgegroeid tot meerdere kerken in de Benelux. De kernwaarden die aanwezig waren in die eerste gemeenten, blijven het DNA van elke Vineyard-kerk. Dit boekje geeft verschillende van die kernwaarden weer en legt ze uit voor de komende generaties. In elk hoofdstuk delen mensen vanuit de wereldwijde Vineyard hun ervaringen. Je vindt in dit boekje ook een studiegids als hulpmiddel bij het leiden van een huisgroep of een introductiecursus. Ideaal om uitleg te geven over onze geschiedenis, waarden en visie om Gods Koninkrijk uit te leven overal en op elke manier.

Kopen? click hier!